X moments of bliss – de ferry naar Bali

August 1, 2014

X moments of bliss – de ferry naar Bali

August 1, 2014

Estimated reading time: 4 minute(s)

De overtocht van Java naar Bali duurt ongeveer een uur en ondertussen werd er op het bovendek heerlijk genoten van de prachtige uitzichten…. de mystiek spat er gewoon van af.
Bali kan je vanaf de ferry zo zien liggen, bijna aan te zwemmen, maar wat een cultuurverschil.

De apen liepen over de weg en dit maal geen moskeeën maar hindoeïstische tempels. In mijn ogen past dat meer bij deze mensen. Nog nooit zoveel tempeltjes gezien in huizen, tuinen en op straat. Men offert wat af hier. Na een paar uur rijden aangekomen in Ubud, ons verblijf voor de komende twee dagen. Wat een weelde, wat een schoonheid, wat een rust. Ik zit nu op een zeteltje onder een afdakje van een prachtig resort jullie te schrijven, de krekels laten goed van zich horen en de bloemen geuren je tegemoet. Het overloopzwembad ligt binnen handbereik, de tuin prachtig aangelegd, de Balinezen vriendelijk en behulpzaam, de klapperbomen geven schaduw aan mijn kamer.

De bende waar ik op reis mee ben heeft me deze morgen vergast op een prachtig versierde bus, heerlijke bloemen, een verjaardagsliedje en een kaart. Ik die helemaal niet van mijn verjaardag vieren hou, ik heb weeral genoten!
Java en Bali het zijn de meest prachtige cadeaus die ik kon krijgen.

Ik ga nu verder genieten van al dit wonderbaarlijks en denk nog niet aan thuiskomen.

About Me

Viv

Het gezicht achter ‘About me’ ben ik, Viv. Mijn dagelijkse bestaan vult zich als leerkracht in het middelbaar onderwijs, familie en vrienden. Ik heb 2 volwassen kinderen die nu hun eigen dromen en avonturen leven. Ìk heb ondertussen een koffer vol levenservaring en probeer mijn hart te volgen. Sinds een paar jaar hoort fotografie en schrijven tot mijn 'basisuitrusting'; de vertaalslag van innerlijk naar het dagelijks bestaan. Ik reis graag af naar andere oorden, waar ik fotografeer en wat woorden krabbel op mijn hart, waar ik dan een reisverhaal van brei. Ik deel mooie plekjes, belevenissen en persoonlijke momenten. Ik vertel verhalen recht uit mijn hart. Voor mij zijn mijn verhalen belangrijk als herinnering en hopelijk kunnen ze jou inspireren. Read More

Viv

SUBSCRIBE TO OUR MAILING LIST

Get the news right in your inbox!

POPULAR TOPICS

×
Copied!