Vakantiseren, hygge en verliefd worden

January 6, 2016

Vakantiseren, hygge en verliefd worden

January 6, 2016

Estimated reading time: 4 minute(s)

Als vrouw die van de zee houdt, vind ik het heerlijk om in steden te zijn waar heel veel water is. Over de promenade en bruggen lopen. Kopenhagen heeft het. De indrukwekkende skyline langs het water maakt het echt helemaal af. Ik werd er gelukkig van.

Kopenhagen is een mooie, oude stad, met heel veel moderne architectuur. Je ziet er mensen in pak of met hoge hakken op hun fiets naar het werk rijden. København is groot genoeg om alle geneugden van een stad te kennen, maar ook klein genoeg om makkelijk overal te geraken. Het heeft een fantastische fashionscene, met heel wat funky winkels, groene parken en heel veel mooie mensen die hartelijk warm vriendelijk zijn. Ik was er maar kort, maar heb er geen Kardashians ontmoet, enkel maar Audreys.

Copenhagen - playing

Waarom zijn die Denen zo’n gelukkig volkje? Misschien omwille van de gendergelijkheid. Ja, de vrouwen mogen hier al stemmen sinds 1915. En mannen, die krijgen zwangerschapsverlof. ‘Wij zijn zwanger’, nemen ze hier dus heel letterlijk.

Tja en als je het iets pikanter wil, Denemarken is het eerste land waar pornografie gelegaliseerd werd.

Kopenhagen bruist, beweegt, leeft. Kopenhagen biedt cultuur, ontspanning, kunst, design, trends en meer. Een heuse wereldstad vol ‘hygge’, op slechts anderhalfuur vliegen.

CopenhagenCentre

Enkele dagen Kopenhagen … enkele dagen pure bliss. Deze bohemian is blij dat ze het heeft mogen ervaren en kan deze Scandinavische sferen alleen maar aanbevelen.
Grab your bag and fly, fly away … to Copenhagen!
God ferie!

Copenhagen Nyhavn

En ik … ik ga zeker nog eens terug!

 

About Me

Viv

Het gezicht achter ‘About me’ ben ik, Viv. Mijn dagelijkse bestaan vult zich als leerkracht in het middelbaar onderwijs, familie en vrienden. Ik heb 2 volwassen kinderen die nu hun eigen dromen en avonturen leven. Ìk heb ondertussen een koffer vol levenservaring en probeer mijn hart te volgen. Sinds een paar jaar hoort fotografie en schrijven tot mijn 'basisuitrusting'; de vertaalslag van innerlijk naar het dagelijks bestaan. Ik reis graag af naar andere oorden, waar ik fotografeer en wat woorden krabbel op mijn hart, waar ik dan een reisverhaal van brei. Ik deel mooie plekjes, belevenissen en persoonlijke momenten. Ik vertel verhalen recht uit mijn hart. Voor mij zijn mijn verhalen belangrijk als herinnering en hopelijk kunnen ze jou inspireren. Read More

Viv

SUBSCRIBE TO OUR MAILING LIST

Get the news right in your inbox!

POPULAR TOPICS

×
Copied!