Life starts at the end of your comfort zone

July 3, 2014

Life starts at the end of your comfort zone

July 3, 2014

Estimated reading time: 3 minute(s)

‘Zonder onzekerheid en het onbekende is het leven slechts een herhaling van versleten herinneringen’

Ik citeer zo maar even Deepak Chopra. En daar heb ik een goeie reden voor.
Ik ben me, tussen het verkopen en kopen van een huis, aan het voorbereiden op een nieuw reisavontuur. Voorlopig enkel nog reisgids- en internetgewijs, maar de kriebels zijn er al.

Vorig jaar wilde ik jullie al met de avonturen van deze rondreis bestoken. Een trap gaf me toen letterlijk een trap.

Dwars door Java en Bali met tig, nu nog, onbekenden. X aantal individuen, X persoonlijkheden, samen één geheel, het lijkt me ‘blog-waardig’ Het reisschema staat vast. Maar het is vooral een spannende sprong in het diepe. Eentje waarbij het water misschien eerst wat koud zal aanvoelen, maar daarna hopelijk verfrissing zal bieden. En ik ga ervan genieten zo hard ik kan. Vastberaden, met mijn hoofd boven water.

En ik kan het niet beter zeggen dan dit:

image

About Me

Viv

Het gezicht achter ‘About me’ ben ik, Viv. Mijn dagelijkse bestaan vult zich als leerkracht in het middelbaar onderwijs, familie en vrienden. Ik heb 2 volwassen kinderen die nu hun eigen dromen en avonturen leven. Ìk heb ondertussen een koffer vol levenservaring en probeer mijn hart te volgen. Sinds een paar jaar hoort fotografie en schrijven tot mijn 'basisuitrusting'; de vertaalslag van innerlijk naar het dagelijks bestaan. Ik reis graag af naar andere oorden, waar ik fotografeer en wat woorden krabbel op mijn hart, waar ik dan een reisverhaal van brei. Ik deel mooie plekjes, belevenissen en persoonlijke momenten. Ik vertel verhalen recht uit mijn hart. Voor mij zijn mijn verhalen belangrijk als herinnering en hopelijk kunnen ze jou inspireren. Read More

Viv

SUBSCRIBE TO OUR MAILING LIST

Get the news right in your inbox!

POPULAR TOPICS

×
Copied!