En we zijn vertrokken

July 21, 2014

En we zijn vertrokken

July 21, 2014

Estimated reading time: 4 minute(s)

of toch zo goed als dan toch. Al is het echte vertrek ook niet meer zo veraf. Na enkele zware en zotte maanden met een rollercoaster aan emoties en snelle, maar doordachte, beslissingen, zit ik nu in het Schiphol hotel. Thuis zit een housesitter en die mocht mijn voor en na ook aanschouwen. Nu jullie

image

En dat allemaal om morgen op die grote vogel te stappen, die me 17 dagen lang een slordige 17.000 km hier vandaan zal brengen. Toen ik een paar maanden geleden op die ‘bevestig je boeking’ klikte ging ik alleen maar mijn gevoel achterna. Even alles en iedereen die mij dierbaar is achter mij laten om nieuwe verrijkende ontmoetingen, adembenemende landschappen, cocktails, cultuurshocks, avonturen, zeelucht en wellicht ook vermoeidheid te ondergaan. Me-time, om daarna, hopelijk, mezelf nog beter terug te vinden.
Ik ga proberen regelmatig wat van onze avonturen te posten, maar wij zijn meer onderweg dan in hotels dus uw geduld zal soms op de proef worden gesteld. Denk dan gewoon: The best is yet to come…
Maar nu zit ik nog met mijn 2 voeten op Belgische bodem, of nee, met mijn voeten op een Nederlands bed maar mijne hoofd is al in de wolkennevel van de Bromovulkaan!
Met mijn excuses voor de kleine verspreking maar blame de adrenaline. No way back!

Stay tuned!

About Me

Viv

Het gezicht achter ‘About me’ ben ik, Viv. Mijn dagelijkse bestaan vult zich als leerkracht in het middelbaar onderwijs, familie en vrienden. Ik heb 2 volwassen kinderen die nu hun eigen dromen en avonturen leven. Ìk heb ondertussen een koffer vol levenservaring en probeer mijn hart te volgen. Sinds een paar jaar hoort fotografie en schrijven tot mijn 'basisuitrusting'; de vertaalslag van innerlijk naar het dagelijks bestaan. Ik reis graag af naar andere oorden, waar ik fotografeer en wat woorden krabbel op mijn hart, waar ik dan een reisverhaal van brei. Ik deel mooie plekjes, belevenissen en persoonlijke momenten. Ik vertel verhalen recht uit mijn hart. Voor mij zijn mijn verhalen belangrijk als herinnering en hopelijk kunnen ze jou inspireren. Read More

Viv

SUBSCRIBE TO OUR MAILING LIST

Get the news right in your inbox!

POPULAR TOPICS

×
Copied!