De onverbiddelijke tijd

August 5, 2014

De onverbiddelijke tijd

August 5, 2014

Estimated reading time: 4 minute(s)

De voorbije 17 dagen zijn voorbijgevlogen. En tegelijk is de tijd blijven stilstaan. Reizen is leven in het hier en nu. Leven van dag tot dag, van uur tot uur, zonder veel zorgen over verleden of toekomst. Prikkels laten binnenkomen, jezelf onbevooroordeeld onderdompelen in een andere wereld. De teugels loslaten, in het diepe springen en daar verrassende ontdekkingen doen. Deze 17 dagen waren een genot voor al mijn zintuigen. Ik ben nog geen beetje dankbaar voor de rugzak vol nieuwe bagage die ik levenslang mag meedragen. Ik heb gevlogen, gewandeld, gezwommen en geklommen. Ik heb nagedacht, gemijmerd en gefilosofeerd. Ik ben mezelf tegengekomen, heb gevloekt, gehuild, gelachen en gehuild van het lachen. Ik heb geroken, gevoeld, gekeken, geproefd, geluisterd en gepraat. Gezongen, geapplaudisseerd, gedanst, gefotografeerd,bewonderd en verwonderd. Ik heb inspirerende mensen ontmoet, nieuwe vrienden gemaakt, interessante gesprekken gevoerd en afscheid genomen. En dat is wat ik nu ook ga doen, ook al laat ik met plezier een stukje van mijn hart achter in Indonesië. Wat een heerlijke tijd heb ik gehad, het was een feest voor lichaam en geest. Morgenmiddag stap ik met een dikke smile op mijn snoet en een warm gevoel vanbinnen op het vliegtuig, terug richting het vertrouwde nest, blik gericht op een nieuwe horizon met meer ‘eat, play, love’.

image

About Me

Viv

Het gezicht achter ‘About me’ ben ik, Viv. Mijn dagelijkse bestaan vult zich als leerkracht in het middelbaar onderwijs, familie en vrienden. Ik heb 2 volwassen kinderen die nu hun eigen dromen en avonturen leven. Ìk heb ondertussen een koffer vol levenservaring en probeer mijn hart te volgen. Sinds een paar jaar hoort fotografie en schrijven tot mijn 'basisuitrusting'; de vertaalslag van innerlijk naar het dagelijks bestaan. Ik reis graag af naar andere oorden, waar ik fotografeer en wat woorden krabbel op mijn hart, waar ik dan een reisverhaal van brei. Ik deel mooie plekjes, belevenissen en persoonlijke momenten. Ik vertel verhalen recht uit mijn hart. Voor mij zijn mijn verhalen belangrijk als herinnering en hopelijk kunnen ze jou inspireren. Read More

Viv

SUBSCRIBE TO OUR MAILING LIST

Get the news right in your inbox!

POPULAR TOPICS

×
Copied!