De dagen vliegen voorbij

July 23, 2014

De dagen vliegen voorbij

July 23, 2014

Estimated reading time: 4 minute(s)

Ja hoor want gisteren in Amsterdam vertrokken, vandaag al in Jakarta.

Dit begin van de vakantie vieren voelde ook even wat egoïstisch aan. Jij reisde een beetje mee. Nochtans kende ik je niet, maar je nam dezelfde vliegtuigmaatschappij, je had hetzelfde vluchtnummer. Je liep met evenveel verwachtingen als ik langs de douane en de bagagecheck richting de gate en ging, net als ik, op zoek naar je zitplaats in het vliegtuig. Filmpje kijken, Lonely Planet op de schoot. We hadden dezelfde plannen. Je wilde, net als ik, naar een exotisch land, een prachtig land ontdekken, de wereld zien. Ik sloot even mijn ogen, niet omdat ik wilde slapen, maar omdat het vervolg zo zwaar werd. Ik kon het niet meer aan te bedenken wat je dacht toen het vliegtuig plots naar beneden tuimelde. Ik hoopte dat je niets meer dacht, maar ik vreesde het ergste want de uren in het vliegtuig was je mijn naaste, ook al kende ik je niet. Ik hoop dat de andere kant van de oever nog mooier is dan waar je naartoe vloog want er zijn heel veel mensen die je nu moeten missen.
En ik, ik ben dankbaar dat ik hier nu sta. Dat ik het hele eind wel heb mogen vliegen. Want vliegen, het blijft magisch. Met je rug tegen je zetel geduwd worden tijdens het opstijgen, de wereld die steeds kleiner wordt, de wolken doorklieven, meedrijven op de wind en de tijd te slim af zijn.

Wij hebben gevlogen van west naar oost. Dezelfde richting die 19 anderen en ik zullen nemen om door Java te reizen. Ik ken je niet, maar ik ga zo voor je genieten én vertellen én fotograferen én vooral oneindig dankbaar zijn.

About Me

Viv

Het gezicht achter ‘About me’ ben ik, Viv. Mijn dagelijkse bestaan vult zich als leerkracht in het middelbaar onderwijs, familie en vrienden. Ik heb 2 volwassen kinderen die nu hun eigen dromen en avonturen leven. Ìk heb ondertussen een koffer vol levenservaring en probeer mijn hart te volgen. Sinds een paar jaar hoort fotografie en schrijven tot mijn 'basisuitrusting'; de vertaalslag van innerlijk naar het dagelijks bestaan. Ik reis graag af naar andere oorden, waar ik fotografeer en wat woorden krabbel op mijn hart, waar ik dan een reisverhaal van brei. Ik deel mooie plekjes, belevenissen en persoonlijke momenten. Ik vertel verhalen recht uit mijn hart. Voor mij zijn mijn verhalen belangrijk als herinnering en hopelijk kunnen ze jou inspireren. Read More

Viv

SUBSCRIBE TO OUR MAILING LIST

Get the news right in your inbox!

POPULAR TOPICS

×
Copied!